Professionele website laten maken?

Als ondernemer kent u het belang van een goede website. Voordat relaties met u in zee gaan, bezoeken zij eerst uw website. Een goede eerste indruk is dus goud waard. Daar komt veel bij kijken. Wilt u een website laten bouwen? IDforyou grafisch ontwerp & webdesign kan u hierbij helpen.

IDforyou ontwerpt websites in alle soorten en maten, met als voornaamste doel het vergroten van uw online vindbaarheid en het verhogen van conversie. Voor vrijwel ieder budget bieden wij een passende oplossing op het gebied van website ontwerp, ontwikkeling en e-commerce. Of u nu een simpele website wilt of een met meerdere/veel mogelijkheden. U levert de kennis over uw bedrijf, wij de technische kennis en vaardigheden. Hierdoor kunnen wij samen een website ontwikkelen die exact aansluit bij uw verwachtingen.

 
Icoon voor webdesign en webdevelopment

Content Management Systeem (CMS)

Wilt u ook zelf het volledige beheer over uw website voeren, met alle functionaliteiten van een maatwerk oplossing? CMS-systemen zorgen ervoor dat u zelf eenvoudig en snel uw gegevens, teksten en beeldmateriaal kunt aanpassen en publiceren op het web. Tevens beheert u desgewenst ook de gebruikers (auteurs) en hun rechten. Een CMS systeem is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aangepast moet worden en de inhoud in een vaste lay-out aan de bezoekers wordt gepresenteerd.

IDforyou werkt met het CMS-systeem Wordpress (open source). Hierdoor zijn wij in staat uw website op een externe server te ontwikkelen en deze snel op te leveren.

Icoon voor webdesign
 

Kosten webdesign/website ontwerp

De websites die IDforyou grafisch ontwerp & webdesign maakt, zijn zoekmachine-vriendelijk.

IDforyou ontwerpt en ontwikkelt websites in alle soorten en maten. Voordat we een passend voorstel kunnen doen, willen we graag uw wensen en doelstellingen zo volledig mogelijk in kaart brengen. Vervolgens kunnen we een inschatting maken van de kosten en u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Bent u benieuwd wat IDforyou grafisch ontwerp en webdesign voor uw organisatie kan betekenen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie!

Meer weten? Maak direct een afspraak!