Website Inn-spiratie

Website Inn-Spiratie - homepage Website Inn-Spiratie - publicatie pagina Responsive website / mobiele website Inn-Spiratie Website ontwerpen en bouwen voor Inn-Spiratie
  • Website Inn-Spiratie - homepage
  • Website Inn-Spiratie - publicatie pagina
  • Responsive website / mobiele website Inn-Spiratie
  • Website ontwerpen en bouwen voor Inn-Spiratie

Uitwerking

Eerst is een indeling gemaakt hoe alle items in de (menustructuur van de) website verwerkt zouden kunnen worden. Vervolgens hebben wij een webdesign gemaakt, op basis van de huisstijl, voor de verschillende contentpagina's. Na goedkeuring van de website ontwerpen zijn wij gaan bouwen.

De website is gebouwd met HTML5 en CSS3. Er is een Content Management Systeem (CMS) aan de website gekoppeld, zodat de opdrachtgever de website in zijn geheel kan onderhouden/aanpassen. Er is een integratie met Twitter verwerkt in de website, waardoor de laatste tweet-berichten automatisch op de website verschijnen. Daarnaast is er een nieuwsbriefsysteem (Mailchimp) aan de website gekoppeld.
Naast een website voor de gemiddelde webbrowser is er ook een responsive website gemaakt, zodat de mobiele website op alle beeldschermformaten goed te bekijken is.

Opdrachtgever

Inn-Spiratie

Opdracht

Ontwerp en bouw de website voor Inn-Spiratie