Testimonials

Wij vragen onze opdrachtgevers altijd om een beoordeling. Een tevreden opdrachtgever is het meest belangrijke dat er is. Zij kunnen immers zorgen voor de nodige mond-tot-mond reclame. Een sterkere vorm van reclame bestaat niet. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

"Martine heeft onlangs voor ons een advertentie gemaakt. We hebben de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren! Martine staat open voor ideeën van de klant maar geeft ook haar eerlijke mening wanneer dat nodig is. Martine bedankt en ga zo door!"

Peter den Dungen, eigenaar Schuytgraaf Optiek

"Martine Bouwman een ware aanrader. Waarom? Ze is een zeer creatieve meedenkende designer met oog voor detail. Klinkt logisch maar ze maakt het waar met dat "beetje" meer."

Marleen Keij, Consultant Keij Consultancy

"Voor een creatieve kijk en een accurate werkwijze, kun je Martine als graphic designer inschakelen! Zij kan mooie tekeningen maken voor bijvoorbeeld infographics, naast alle andere aanpassingen of creaties die nodig zijn in print of digital. De samenwerking met Martine is prettig, ze is bereikbaar en duidelijk in het managen van tijdslijnen, maar bovenal denkt ze mee met de klant en is ze zeer nauwkeurig."

Danielle Berens, Healthcare Marketeer BMS Celgene

"I can thoroughly recommend working with Martine if you have the opportunity. She has been my top "go to" for poster layouts and other production projects in the past. This was not just based on her flexibility and rapid turnaround on tight deadlines for those high priority projects (which she graciously obliged in situations where most freelancers may have politely declined... and was appreciated!), but because of the all of the other bonuses. Martine's baseline output was certainly of high quality but her ability to think beyond the brief and also have the intuition on when and how to express this was invaluable. Thank-you for having my back Martine!"

Nikki Moreland, Director at Nous Healthcare Communications

"Als Studio manager van communicatie buro Excerpta Medica, heb ik Martine leren kennen als een uitstekende freelance Grafisch ontwerper. Al meer dan 13 jaar doet zij vele projecten voor ons. Dit altijd met veel passie, creativiteit en flexibiliteit. Altijd goed bereikbaar met een goede communicatie. Martine is zeer positief ingesteld en zal elk project, hoe complex ook, tot een zeer goed resultaat leiden."

Evert v. Hilten, Production Manager Excerpta Medica

"Martine heeft voor ons een project website gebouwd en voor een aantal rapporten de lay-out en desk top publishing werkzaamheden gedaan. Dit heeft ze snel en zeer vakkundig uitgevoerd, geheel volgens afspraak en voor een concurrerende prijs. We waren daar zeer tevreden mee en ik kan iedereen Martine aanbevelen!"

Ido Croese, Divisional Director Mott MacDonald NL

"Ik heb bij Martine mijn bedrijfslogo, visitekaartjes en logopapier ontwikkeld. Ondanks de coronatijd waarin het onmogelijk was om af te spreken is ze flexibel, vlot en erg fijn om mee te werken. Het was een beetje een moeizame start omdat ik nog helemaal niet had nagedacht over een logo, kleur of iets dergelijks waardoor Martine ook zoekende was.
Mooi resultaat! Bedankt!"

Vincent Hutink, eigenaar HaVe-Energy

Martine vertaalt je wensen naar mooi grafisch ontwerp. Ik heb samen met Martine verschillende plannen van aanpak gemaakt, waarbij ze het Word-document en bijlagen in verschillende groottes (van A0 tot A4) uitstekend heeft opgemaakt en de briefing snel heeft vertaald naar het ontwerp. Martine is vriendelijk en open, en stelt zich flexibel op om benodigde deadlines te halen, wat in onze branche (aanbestedingen) erg fijn is.

Lauke Bos, EMVI-schrijver en coördinator

"Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook!"

Peter de Jong, eigenaar J & J Riooltechniek

"Ik ken Martine vanuit een vorige werkkring, waarin ik een marketingreclamebureau in Arnhem runde. Martine werkte als freelance designer bij ons en was lange tijd een waardevol onderdeel van ons team. Haar ontwerpen zijn prachtig, maar ook gedegen en doordacht. Zij is goed in het verwoorden van keuzes die tijdens het ontwerpproces gemaakt moeten worden en is een fijne gesprekspartner voor de klant. Zij neemt de klant aan de hand mee in dit proces, waardoor het beste van beide zijden naar voren komt en dat merk je in het uiteindelijke resultaat."

Alet Roesink,
marketeer Facility Point Arnhem