Testimonials

Wij vragen onze opdrachtgevers altijd om een beoordeling. Een tevreden opdrachtgever is het meest belangrijke dat er is. Zij kunnen immers zorgen voor de nodige mond-tot-mond reclame. Een sterkere vorm van reclame bestaat niet. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Martine vertaalt je wensen naar mooi grafisch ontwerp. Ik heb samen met Martine verschillende plannen van aanpak gemaakt, waarbij ze het Word-document en bijlagen in verschillende groottes (van A0 tot A4) uitstekend heeft opgemaakt en de briefing snel heeft vertaald naar het ontwerp. Martine is vriendelijk en open, en stelt zich flexibel op om benodigde deadlines te halen, wat in onze branche (aanbestedingen) erg fijn is.

Lauke Bos, EMVI-schrijver en coördinator

"Ik ken Martine vanuit een vorige werkkring, waarin ik een marketingreclamebureau in Arnhem runde. Martine werkte als freelance designer bij ons en was lange tijd een waardevol onderdeel van ons team. Haar ontwerpen zijn prachtig, maar ook gedegen en doordacht. Zij is goed in het verwoorden van keuzes die tijdens het ontwerpproces gemaakt moeten worden en is een fijne gesprekspartner voor de klant. Zij neemt de klant aan de hand mee in dit proces, waardoor het beste van beide zijden naar voren komt en dat merk je in het uiteindelijke resultaat."

Alet Roesink,
marketeer Facility Point Arnhem

"Martine van IDforyou heeft een logo, huisstijl en kussenlabel voor mijn startende onderneming ontworpen dat precies aansluit bij mijn wensen. Ze voelde goed aan waar ik naar op zoek was. Ze is zeer creatief en flexibel en reageert altijd snel en adequaat op vragen of gewenste aanpassingen aan het ontwerp. IDforyou denkt echt met je mee wat betreft ontwerp, maar helpt daarnaast ook met praktische tips. Ik ben zowel over het eindresultaat als de samenwerking bijzonder tevreden en raad Martine van IDforyou zeker aan!"

Marijke Keizer,
eigenaar van Keizer ID

"Dankjewel Martine Bouwman (IDforyou) voor jouw betrokkenheid, vakmanschap en flexibiliteit. Jij weet heel goed hoe onze ideeën om te zetten in concrete producten waar wij weer duurzaam mee verder kunnen werken. #partner #aanbeveling #grafischontwerp"

A. Rulkens-Zielman,
eigenaar van Inn-spiratie

"Martine has been our preferred freelance designer for the past 10 years. She has always been very helpful in busy periods, working from home or in our office, at night and in weekends, and always providing high-quality products within agreed time and budget. Martine is friendly and responsive. It is a pleasure working with her."

S. Erba (MD),
Manager Operations
at Excerpta Medica Amsterdam

"IDfor you verzorgt al jaren omslag- en binnenwerkontwerpen voor onze boeken van Kosmos Uitgevers, voorheen Tirion Uitgevers. Van natuurtitels tot creatieve boeken, IDforyou kan makkelijk schakelen en weet voor elk onderwerp wel een unieke lay-out te bedenken. Als opdrachtgever zijn we erg blij met haar snelle service en creatieve ontwerpen. IDforyou is dan ook een fijne partij om mee samen te werken."

L. Ries,
Redacteur Creatief & Natuur
bij Uitgeverij Tirion

"Met Martine werken is een genoegen. Ze is snel en accuraat en heeft een haarfijn gevoel voor de (juiste) balans tussen creativiteit en functionaliteit. Het resultaat mag altijd gezien worden."

D. Appels,
eigenaar Appels Communicatie

"IDforyou is al vele jaren de vaste partner voor de Posbankloop als het gaat
om Website beheer, vormgeving en de 'look and feel' van onze huisstijl en
reclamecampagnes.
De Posbankloop wil als organisator van sportevenementen kwaliteit
uitstralen. We hebben met Martine (IDforyou) de juiste partner gevonden die
dat gewenste kwaliteitslabel ook naar onze media-uitingen weet te vertalen."

C. Ursem,
Manager Organisatiebureau
Stichting Posbankloop Velp

"Wij zijn uitermate tevreden met de samenwerking met IDforyou. Martine heeft een creatieve geest voor bijzondere fraaie en unieke ontwerpen. Zij denkt van A tot Z mee van wens naar idee tot de uitvoering, om het beste voor haar klant te verwezenlijken. Martine heeft kennis van de markt en weet precies hoe, wat, waar voor het laten uitvoeren van drukwerk en andere aanleverbedrijven. Zij reageert snel op vragen, ook in de avonduren, en is prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden over haar werk en we krijgen vaak complimenten voor onze presentatie, van de prachtige ontwerpen voor de brochures, flyers, visitekaartjes tot de fraaie achterwand en banners voor onze beursstand. Zó hebben wij ons bedrijf in het centrum van de aandacht geplaatst met oog voor detail en in stijl met klasse. Wij willen Martine en IDforyou ten zeerste aanbevelen!"

A. M. Vink,
directeur Medisynx Nederland

"Bij de start van mijn bedrijf heb ik veel designers uitgenodigd om een voorstel voor mijn huisstijl te maken. Martine’s ontwerp viel tussen de concepten direct op. Martine heeft de omschrijving van mijn bedrijf, product en stijl weten om te zetten in een creatief ontwerp. Na dit creatieve deel verliep het contact heel plezierig. De door mij voorgestelde aanpassingen werden snel doorgevoerd met het juiste advies. Martine reageerde snel en begreep snel wat ik bedoelde. Bij het zoeken van een drukker en het aanleveren van ontwerpen heeft ze me goed geïnformeerd. Het resultaat is prachtig geworden. Ik krijg veel positieve reacties. Ik kan Martine van harte aanbevelen en zal in de toekomst zeker nog met haar samenwerken."

S. Kerstiens-Roest,
eigenaar Veridux Management en Advies