Freelance grafisch vormgever

“Waar vind ik een goede freelance grafisch vormgever of creatief dtp-er?” Antwoord: bij mij, Martine Bouwman van IDforyou.

Heeft uw planning opeens het luxe probleem dat de opdrachten en deadlines opstapelen? En u wilt uw klant niet teleurstellen door nee te verkopen? U heeft op korte termijn behoefte aan tijdelijk extra mankracht? Ik bied de oplossing.

Ik ben gewend snel te schakelen en de handen uit de mouwen te steken. Elke opdracht krijgt mijn volle aandacht. Of het nu gaat om een nieuw project of het overnemen van een project, ik zorg voor de uitvoering naar uw kwaliteitseisen. Ik werk zowel vanuit mijn thuiskantoor als op locatie.

Ik ontwerp uiteenlopende middelen voor verschillende soorten opdrachtgevers en reclamebureaus. Ik ben een freelance creatief grafisch vormgever & dtp-er en web designer. Door de jaren heen ben ik me sterk blijven ontwikkelen op het gebied van dtp, print en professioneel webdesign. Gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en heldere communicatie staan hierin consequent bovenaan.

Freelance grafisch vormgever op locatie

Het is voor reclamebureaus ook mogelijk om mij als freelancer op locatie in te huren. Zo kan er nog efficiënter worden gewerkt aan opdrachten in tijden van onderbezetting of ziekte. Heeft u een vraag of wilt u zo snel mogelijk uw communicatie en bijbehorende middelen op orde hebben? Ik geef vorm aan al uw wensen en schiet op het juiste moment uit de startblokken richting de deadline. Ik ben een vakkundige freelancer, creatief in grafische vormgeving, dtp én professioneel webdesign. Altijd klaar om creatieve meters te maken.