Logo ontwerpen

Wilt u een logo laten ontwerpen? Of is uw oude logo toe aan verandering? IDforyou ontwerpt met veel plezier een logo ontwerp of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt! Altijd uniek en passend bij uw onderneming en visie. Wij zijn per e-mail bereikbaar of door middel van ons contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 
Icoon voor logo ontwerpen

Wij bieden u:

 • een snelle service, wat wil zeggen dat u binnen 7 dagen al de eerste logo ontwerpen ontvangt
 • 3 ontwerpen om uit te kiezen, waarna u nog 3 revisies op het gekozen logo ontwerp mag aangeven
 • de logo’s die wij ontwerpen zijn altijd uniek en 100% origineel
 • u ontvangt het volledige gebruiksrecht
 • persoonlijk contact met de ontwerper
 • goede communicatie
 • oplevering van diverse bestandsformaten (o.a. ai, eps, jpg, png en pdf)

Onze werkwijze

 • U neemt contact met ons op en u ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie.
 • Binnen 7 dagen na onze overeenkomst ontvangt u de eerste ontwerpen voor uw logo.
 • U geeft aan welk logo ontwerp u aanspreekt en ontvangt eventueel aangepaste logo ontwerpen.
 • Als het logo ontwerp naar uw wens is ontvangt u van ons (na het voldoen van de factuur) de originele bestanden van uw nieuwe logo.

Vectorbestand van uw logo

Voor het digitale ontwerp van uw logo maken wij gebruik van Adobe Illustrator. Hiermee kunnen wij uw logo als origineel vector-bestand (ai- of eps-bestand) ontwerpen, waardoor uw logo zonder kwaliteitsverlies verkleind en vergroot kan worden. Wij leveren uw logo als vectorbestand, zodat andere bedrijven uw nieuwe logo ook makkelijk kunnen gebruiken en toepassen.

Icoon voor vector ontwerpen
 

Een logo ontwerpen is vakwerk

Het ontwerpen van een goed logo en bijpassende huisstijl is vakwerk. Vaak wordt in het begin door starters een logo in elkaar geknutseld, of wordt dit gedaan door een bekende. De praktijk leert dat een professioneel ontworpen logo en huisstijl na verloop van tijd onmisbaar wordt. Wij zien vaak bedrijven enige tijd na de start - als de zaken goed beginnen te lopen - inzien dat ze niet zonder professioneel drukwerk en bijbehorende website kunnen.

Bij een logo ontwerp gaat het om 'less is more'. Simpel is misschien niet het juiste woord voor één van de allerbelangrijkste aspecten van een logo ontwerpen, maar drukt in basis wel uit waar het over gaat. Verder is het belangrijk bij het ontwerpen van een logo dat de maker zich niet laat leiden door de (tijdelijke) trends. Als de trend volgend jaar weer over is, dan zit je met een gedateerd logo en kun je er weinig meer mee, met alle (financiële) gevolgen van dien. Het moet dus vooral tijdloos zijn. Verder is het belangrijk bij logo ontwerpen dat dit betrouwbaarheid uitstraalt. Het allereerste contact dat de klanten maken met een bedrijf is het beeldmerk en dat moet meteen vertrouwen uitstralen. Imago van het logo is dus belangrijk en dat zit niet alleen in het logo, maar ook in huisstijl ontwerpen.

IDforyou heeft al heel wat klanten geholpen met logo ontwerpen. Laat ook uw logo ontwerpen door IDforyou! Waarom? Bekijk ons portfolio met logo's om voorbeelden van ons werk te zien. Bent u overtuigd? Neem dan snel contact op met IDforyou!