Flyer ontwerp

Wilt u een flyer laten ontwerpen? IDforyou ontwerpt met veel plezier een flyer waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt! Of het nu gaat om productflyers, flyer ontwerpen voor grote evenementen of een actiematige flyer ontwerp. Altijd uniek en passend bij uw onderneming en visie. Wij zijn per e-mail bereikbaar of door middel van ons contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wij bieden u:

  • Een snelle service, wat wil zeggen dat u binnen 7 dagen al het eerste ontwerp voor uw flyer ontvangt
  • De flyer ontwerpen zijn altijd uniek en 100% origineel
  • U ontvangt het volledige gebruiksrecht
  • Persoonlijk contact met de ontwerper
  • Goede communicatie
  • Oplevering als drukklare Certified PDF bestand (cPDF)

Onze werkwijze:

  • U neemt contact met ons op en u ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie.
  • Binnen 7 dagen na onze overeenkomst ontvangt u het eerste ontwerp voor uw flyer.
  • U geeft aan wat u aanspreekt in het flyer ontwerp en ontvangt eventueel aangepaste flyer ontwerpen.
  • Als het flyer ontwerp naar uw wens is ontvangt u van ons (na het voldoen van de factuur) het drukklare cPDF bestand van uw nieuwe flyer.

 
Icoon voor grafische diensten

Flyer ontwerpen

Bij flyer ontwerpen gaat het vooral om het uitnodigen van de ontvanger, om de flyer op te pakken, verder te lezen en/of actie te ondernemen. Het meest belangrijk is dat de boodschap die overgebracht moet worden, na het zien van de flyer meteen duidelijk is. Het design van de flyer moet bovendien volledig in lijn zijn met de rest van de huisstijl ontwerpen en tevens aansluiten bij de doelgroep. Een flyer wordt, ondanks de sterke vertegenwoordiging van alle online mogelijkheden, nog steeds veel gebruikt. Een reden hiervoor is dat een flyer ontwerp wat drukkosten betreft relatief laag is, waardoor het voor allerlei soorten bedrijven financieel makkelijk haalbaar is.

Wat is nu eigenlijk een flyer? Een flyer is eigenlijk gewoon een stukje papier, wat bij voorkeur aan twee kanten bedrukt wordt. Een flyer voor verschillende doeleinden ingezet worden, vaak ter promotie of om pakkende informatie te verstrekken. Het is een goedkope en snelle manier om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Het bereik is groot en de drukkosten zijn laag.

Icoon voor vector ontwerpen
 

Van flyer ontwerp naar drukwerk

Flyers zijn er in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van de gewenste uitstraling wordt het flyer ontwerp op een bepaalde papiersoort met een bepaalde dikte gedrukt. Het papier waarop de de flyer ontwerpen uiteindelijk gedrukt gaat worden maakt trouwens een groot verschil. Een bedrijf of product dat zich wil positioneren in de markt moet simpelweg kiezen voor een wat luxere en steviger papiersoort. Daarnaast is er nog een keuze in de afwerking van de flyer: mat of glans.

Om te voorkomen dat uw flyer direct de prullenbak in gaat, zorgt IDforyou voor een aansprekend en pakkend flyer ontwerp dat past bij de doelgroep. IDforyou heeft ruime ervaring met allerlei soorten flyers voor verschillende soorten bedrijven, producten en evenementen. IDforyou heeft toegang tot een grote database aan foto's die dagelijks worden aangevuld. Dit kan een mooie oplossing bieden als er even geen fotograaf voorhanden is, of omdat er met spoed een foto nodig is.

IDforyou heeft al heel wat klanten geholpen met het flyer ontwerp. Laat ook uw flyer ontwerpen door IDforyou! Waarom? Bekijk portfolio om voorbeelden van ons werk te zien. Bent u overtuigd? Neem dan snel contact op met IDforyou!