Brochure ontwerp

Wilt u een brochure laten ontwerpen? Of is uw oude brochure ontwerp toe aan verandering? IDforyou maakt met veel plezier brochure ontwerpen waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt! Altijd uniek en passend bij uw onderneming en visie. Wij zijn per e-mail bereikbaar of door middel van ons contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wij bieden u:

  • Een snelle service, wat wil zeggen dat u binnen 7 dagen al de eerste pagina ontwerpen voor uw brochure ontvangt
  • Onze brochure ontwerpen zijn altijd uniek en origineel
  • Persoonlijk contact met de ontwerper
  • Goede communicatie
  • Oplevering van drukklaar Certified PDF (cPDF) om de brochure te laten drukken

Onze werkwijze:

  • U neemt contact met ons op en u ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie.
  • Binnen 7 dagen na onze overeenkomst ontvangt u de eerste pagina ontwerpen voor uw brochure.
  • Als het brochure ontwerp uiteindelijk naar uw wens is ontvangt u van ons (na het voldoen van de factuur) het drukklare cPDF bestand van uw nieuwe brochure.

 
Icoon voor grafische diensten

Brochure ontwerpen

Vaak horen wij de volgende vraag: wat is het verschil tussen een folder en een brochure ontwerpen? Een folder (meestal flyer genoemd) bestaat uit een geheel en kan een bijvoorbeeld een tweeluik, drieluik, of vierluik zijn. Terwijl een brochure juist uit meerdere pagina's bestaat welke worden geniet of gelijmd. Hierdoor kan er meer informatie geplaatst worden bij brochure ontwerpen dan bij een folder. Meestal is dat dan ook doorslaggevend om te kiezen voor een folder of voor brochure.

De vormgeving en de visuele identiteit vormen voor een belangrijk onderdeel het gezicht van uw bedrijf. Voor ons is het belangrijk om uw doelgroep te weten en de gewenste uitstraling. Daarbij moet een mooi beeld komen die de lading van de brochure dekt. Een aantrekkelijk beeld die verleidt tot het oppakken of inzien van de brochure en die tevens past bij de gewenste uitstraling. Als het logo en huisstijl er al zijn gebruiken wij deze als leidraad tijdens het brochure ontwerpen en anders zijn wij creatief genoeg om zelf wat moois te verzinnen. Uiteraard leggen we de brochure ontwerpen eerst voor, voordat we er verder mee gaan.

Icoon voor webdesign en webdevelopment
 

Brochures, ook online

Natuurlijk worden de meeste brochures nog gedrukt, maar wij zien een flinke toename in de online brochure. De brochure kan aan de bestaande website gekoppeld worden om bijvoorbeeld te worden gedownload, doorgemaild of worden uitgeprint vanaf de website. Zelfs het virtueel bladeren van de brochure behoort tot de mogelijkheden. IDforyou heeft al heel wat klanten geholpen met het brochure ontwerp. Laat ook uw brochure ontwerpen door IDforyou! Waarom? Bekijk het portfolio om voorbeelden van ons werk te zien. Bent u overtuigd? Neem dan snel contact op met IDforyou!

Meer weten? Maak direct een afspraak!