Filter op categorie:

Deze video zou ieder kind moeten zien

Dat je soms geen woorden nodig hebt om iets uit te leggen, bewijst een prachtige video gemaakt door een Duitse biscuitjesfabrikant.

» Lees meer

Creatieve lingeriecampagne

Een serie van gedrukte advertenties voor het luxe Argentijnse lingeriemerk Jane Pain. Maar het is niet wat het lijkt!

» Lees meer

Kerstmis met John Lewis 2015

Jaaaa, ook dit jaar weer een commercial over kerstmis met John Lewis 2015! Het is de enige kerstreclame – de énige reclame – waar het Verenigd Koninkrijk op zit te wachten. En terecht. Ook dit jaar overtreft warenhuis John Lewis met gemak de concurrentie.

» Lees meer

Reclame inhakers

Nu Prinsjesdag net voorbij is hebben we weer mogen genieten; het was een hot item om als merk op Prinsjesdag in te haken, omdat heel Nederland zich ermee bezig hield.

» Lees meer

Even Apeldoorn bellen…

De 57ste Even Apeldoorn bellen commercial getiteld "Welkom" gaat in op het thema inbraak. En hij is zoals vanouds briljant!

» Lees meer

Ikea meubels die écht niemand in elkaar kan zetten

Voor de Ikea montageservice is er een originele reclamecampagne bedacht, welke geïnspireerd is op tekeningen van M.C. Escher.

» Lees meer

Beste anti-rookreclame allertijden!

Wat zouden rokers doen als een kind hen om een vuurtje zou vragen? De guerillamarketing door Reclamebureau Ogilvy wint een bronzen leeuw ermee.

» Lees meer

Kanshebbers voor de Ster Gouden Loekie

‘De boodschappen’ tijdens tv-programma’s is voor vele kijkers niet meer dan het perfecte moment om de chipsbak aan te vullen. Er zitten echter pareltjes tussen die kans maken op de Ster Gouden Loeki.

» Lees meer

Voor een brok in de keel

Het aftellen naar de Kerst begint in het Verenigd Koninkrijk als warenhuis John Lewis zijn kerstcommercial lanceert. Dit jaar gaat hij over Monty the Penguin en vriendje Sam.

» Lees meer

Interactief billboard van British Airways

Kijk daar, omhoog! Een briljante reclamecampagne voor British Airways waarin kinderen interactief op de echte wereld reageren.

» Lees meer